Westerkogge

In de zomer van 2020 hebben we via Topparken een vakantiewoning gekocht. Daar maken we zelf regelmatig gebruik van, maar de woning wordt ook verhuurd.

Huis nummer 15 – Natuurlodge – 4 personen – Wellness

De woning is gelegen in Park Westerkogge, hét vakantiepark voor waterliefhebbers in het Noord-Hollandse Berkhout, een klein gezellig dorpje vlakbij het Markermeer, IJsselmeer. Er zijn maar liefst 30,5 km aan vaarroutes.

Het park is centraal gelegen in een mooie rustige omgeving. Het is maar een kwartiertje rijden naar de gezellige stad Hoorn. Vissersdorpjes als Medemblik en Volendam liggen vlakbij. Maar je bent ook snel in Amsterdam of aan de Noordzeekust.

De vierpersoons woning is gezellig ingericht en heeft 2 slaapkamers, 2 doucheruimten en 1 toilet. Er zit een mooie gashaard in, waarvan je zowel binnen als buiten op het terras van kunt genieten.

Er is een ruime tuin met terras en een aanlegsteiger aan het water, waar je een bootje kunt aanleggen, maar ook heerlijk kunt zitten en zelfs een visje vangen. Ook kun je heerlijk relaxen in je privé-jacuzzi en -sauna. Kortom alle ingrediënten voor een fijn verblijf, waar je heerlijk tot rust komt.

Ook jij kunt deze woning huren voor een weekendje of vakantie. Gebruik hiervoor de reserveerknop hieronder.
Scroll vervolgens naar beneden en klik in het vakje Boeking via promotielink op de knop Boek nu.

Alvast een heel fijn en relaxed verblijf gewenst!

 

In onze tuin kun je genieten van een mooie zonsopkomst.
Romantisch beeld in de avondlucht.

Extra informatie